ZEUS DIVÍ I TRAPELLA. (I)

Zeus era un Espós molt infidel, com deu mana, per alguna cosa ho era ell. Per fer-ho sempre es va transformar, així va estar dona, oca, brau, pluja daurada (el molt marrà), àguila....



EUROPA

Europa era una pastora que en temps dels divins olímpics es dedicava a cuidar les vaques, a prop del mar i tenia el costum d'anar lleugera de roba. I així Zeus que sempre caminava amb les hormones rebotades, li va tirar un ull a sobre, i alguna cosa mes ...

I com no s'estava de res, es va transformar en un bell toro blanc, el noi li agradava el transformisme més que a un boy del Molino. I ella, que o era molt ximple o li anava la marxa, es va muntar a la seva gropa i es va deixar segrestar cap Creta. I allà sota un plataner van practicar el sexe fins a l'esgotament, quedant ella, com era preceptiu, degudament prenyada.

Zeus li va donar tres regals: Talos, un autòmat de bronze; Laelaps, un gos hiperactiu que mai deixava anar a la seva presa; i una javelina que mai errava. Més tard Zeus va recrear la forma del toro blanc en les estrelles que actualment es coneixen com la constel·lació Taure. Algunes llegendes expliquen que aquest mateix toro va ser amb el qual es va topar Hèracles, i que finalment va engendrar al Minotaure. Aquests nois tan divins i no s'estaven de res.



ANTIOPE

La pobra Antiope també li agradava anar amb poca roba i era tan maca que tothom la suposava infidel, encara que era més verge que la dona d'un tal Josep de Nazaret. Però Zeus que s'estava de res, se li va plantar com un lleig i libidinós sàtir, i ella va no va posar cap resistencia.

Quan Antiope va arribar a la seva caseta i li va explicar al seu pare que estan dormint al bosc lleugera de roba va ser posseïda pel sàtir Zeus, que per aquest motiu estava divinament prenyada, el seu pare la va fer fora de casa per zorrona. La fama la va seguir per vida i després parir dos bessons de Zeus, va patir la ira de Dirce, que la va maltractar, o del mateix Dionisos, que va voler fer coses lletges amb ella i la va tornar boja, i no de sexe.

Al final es va ajuntar amb un nét de Sísif, que va haver de ser algun senyor molt important, i la va fer tan feliç. Bé després de palmar-la se li va presentar a Ulisses en l'inframón, però la pobra ja estava una mica desfavorida.



IO

Sembla que en temps del diví Zeus, tota noia que es preuava una mica havia d'anar lleugera de roba, era el cas de Io que anava mostrant tota la seva nuesa a prop del llac Lerma, i al diví li van faltar segons per posar de nou les banyes a la seva pobra i molt gelosa esposa. I amb forma de núvol van tenir sexe desenfrenat. Aquest deu hauria triomfat al cine porno.

Hera, que era dolenta cornuda i gelosa, els va enxampar i va crear uns horribles tàvecs que van martiritzar fins a la bogeria a la pobra noia, la dona sempre és la que acaba rabent.


Zeus per salvar la jove, la va convertir en una vedella blanca. Hera li va exigir a l'espòs que la lliurés i va ordenar al gegant de cent ulls Argos Panoptes que la vigilés. Mentre estaven pensant a fer d'ella rics filets a compartir divinament. Però Hermes la va rescatar, la va portar a Egipte (DDD quina mania amb fugir a aquest país) i allà va tenir de nou sexe desenfrenat amb Zeus fins a quedar prenyada com deu mana. Aquí els contes no acaben dient allò de "menjaren perdius", sinó "acabaren tenint fills" ....... 


Continuarà.....

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

QUAN CAN TORELLÓ ERA EL PARTHENON, ANYS 30 A GAVÀ.

NI DINS NI FORA CIUTAT

L’AIGUAT DE SANT RAMON, GAVÀ 31 AGOST 1926