CAMINADA FINS A SANT PONÇ DE CORBERA

Una ruta ideal per fer un diumenge al matí. Visitarem el municipi de Corbera del Llobregat (L'Amunt), l'espai on es fa el Pessebre Vivent i caminarem fins a l'església romànica de Sant Ponç de Corbera.



Corbera de Llobregat està a vint-i-cinc quilòmetres de Barcelona, té un territori molt accidentat al massís del Garraf-Ordal i està cobert en bona part per extenses zones de bosc. Val la pena visitar el seu nucli antic, cal visitar el castell (s.XI) i l'església de Santa Magdalena amb orígens del segle XIII.







El Pessebre Vivent es fa dins del Espai Protegit Muntanyes de l'Ordal: 







Sortirem del poble per la ruta ben indicada i que podeu veure a wikiloc fina arribar a l'església de Sant Ponç ja al terme municipal de Cervelló:  http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=3309971



Sant Ponç de Corbera és una església romànica del segle XI d'estil romànic llombard dins del terme municipal de Cervelló (Baix Llobregat). Originalment formava part del monestir benedictí que depengué de l'Abadia de Cluny a través del de Sant Pere de Casserres a l'Osona. És una obra declarada bé cultural d'interès nacional.





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

QUAN CAN TORELLÓ ERA EL PARTHENON, ANYS 30 A GAVÀ.

NI DINS NI FORA CIUTAT

L’AIGUAT DE SANT RAMON, GAVÀ 31 AGOST 1926