dimarts, 19 de juliol de 2016

RUTA PEL CAMÍ DE RONDA: PALAMÓS A CALELLA DE PALAFRUGELL

Una ruta molt adient per fer ara a l'estiu, el més gran problema és la falta de connexió entre Palamós i Palafrugell.


La ruta és paral·lela a la platja, però gens plana. En el prop de més de 12 quilòmetres, s'acumula un desnivell de més de 400 metres. A wikiloc podeu trobar la ruta ben senyalada: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=4154620


Iniciarem la ruta a Calella de Palafrugell en direcció als Jardins de Cap Roig, zona que malauradament és privada i no ens podrem acostar a la platja.Un cop superada arribarem a la Cala Estreta on podrem veure les illes Formigues. Una de les platges naturistes de Catalunya. Les illes Formigues són un grup de setze petits illots situats a 1.300 m de la punta d'en Canet, entre Palamós i Palafrugell (Baix Empordà).

Abans d'arribar a Palamós ens trobarem el Poblat Ibèric de Castell, un assentament del segle VI aC fins a l'època romana i que va tenir la seva màxima esplendor durant els segles IV i III aC. Just al costat es troba la cala de Sa Foradada. Baixant ens trobarem la Platja de Castell un dels pocs espais verges que es conserven a la Costa Brava.
Encara resta un bon tram per arribar al centre de Palamós i les indicacions a cops poden ser contradictòries.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ACTIVITATS PROGRAMADES MES D'ABRIL

Aquest mes d'abril tinc programades diverses activitats, aquí senyalo tres d'elles.  EXPOSICIO HOMOSEXUALS I TRANSSEXUAL...